Ηπειρωτικός Αγών

Καθημερινή εφημερίδα στα Γιάννενα από το 1927
Ηπειρωτικός Αγών
  1. Βήματα για να μπει το τρένο σε ράγες γίνονται το τελευταίο διάστημα, αν και επίσημες ενημερώσεις στην περιοχή της Ηπείρου, της οποίας το όνειρο για σιδηροδρομική σύνδεση «κρατά» 100 χρόνια στην κυριολεξία, δεν υπάρχουν προς το παρόν.
  2. Χρηματοδότηση για ένα ακόμη έργο από το Ταμείο Αλληλεγγύης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου θα διεκδικήσει ο δήμος Ζίτσας, μετά από αυτό της επισκευής πεζοδρομίων και οδοφωτισμού τμήματος της εθνικής οδού, που διέρχεται από τη δομή «Αγία Ελένη» και τον οικισμό του Αγίου Ιωάννη.
  3. Την ετήσια έκθεση των μελών της, με τίτλο «Εκ των Έσω», πραγματοποιεί η Φωτογραφική Ομάδας Φιλιππιάδας Κα.Δρώ από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Φιλιππιάδας (παλαιό δημαρχείο).
  4. Δύο Ρομά προέκυψε πως είναι οι δράστες απόπειρας κλοπής καλωδίων μηχανολογικού εξοπλισμού από εγκαταστάσεις εταιρείας στην περιοχή των Μαρμάρων το πρωί της περασμένης Παρασκευής.
  5. Την άρνηση της περιφερειακής αρχής να του δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσει από την εξέδρα των επισήμων την παρέλαση στην Άρτα, κατήγγειλε ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος, στο τέλος της σημερινής συνέντευξης τύπου.
  6. Στην υπογραφή της σύμβασης για τη δεύτερη φάση ανακατασκευής της οδού Πανεπιστημίου και των καθέτων σε αυτή, με συνολικό προϋπολογισμό 500.000 ευρώ, προχώρησε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με τον ανάδοχο του έργου.
  7. Συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος που έχει κηρυχθεί για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ο δήμος Ζίτσας αναβάλλει τις προγραμματισμένες για αύριο Τετάρτη συνεδριάσεις (ειδική και τακτική) του δημοτικού του συμβουλίου.
  8. Στα γυμνάσια και τα λύκεια του δήμου Ιωαννιτών επεκτείνεται φέτος το Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης, με οδηγό τα εξαιρετικά αποτελέσματα των προηγούμενων ετών στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία.

Αναζήτηση