Ηπειρωτικός Αγών

Καθημερινή εφημερίδα στα Γιάννενα από το 1927
Ηπειρωτικός Αγών
  1. Η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ενημερώνει τους επαγγελματίες οδηγούς ότι από την Παρασκευή 13 έως και τη Δευτέρα 16 Αυγούστου δε θα επιτρέπεται στο δίκτυο της Εγνατίας Οδού και των κάθετων αξόνων η πραγματοποίηση ειδικών διελεύσεων υπέρβαρων / υπερμεγέθων οχημάτων και μηχανημάτων έργων (για την πραγματοποίηση των οποίων απαιτείται η χορήγηση ειδικής άδειας βάσει του Άρθρου 53 του Κ.Ο.Κ).
  2. Η επίσημη θεατρική παράσταση «Στρουμφάκια - Επιχείρηση Στρουμφίτα», που παίζεται σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, «ταξιδεύει» για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα και θα βρίσκεται για μία και μοναδική παράσταση στα Γιάννενα, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ.
  3. Την άποψη ότι ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμος, με τον οποίο επιβάλλεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού των εργαζόμενων σε δομές υγείας, σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί σε βάρος των ήδη εμβολιασμένων και όχι των ανεμβολίαστων, εκφράζει ο καθηγητής Νευρολογίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σπυρίδων Κονιτσιώτης, με ανοιχτή επιστολή στον υπουργό Υγείας.
  4. Την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού ως σύγχρονο ευρωπαϊκό αυτοκινητόδρομο θεωρεί ως μοναδική επιλογή η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής, χρεώνοντας ευθύνες στην περιφερειακή αρχή.
  5. Ανασφάλιστο αυτοκίνητο, χωρίς να είναι κάτοχος άδειας ικανότητας οδήγησης, με το οποίο προκάλεσε ελαφρύ τραυματισμό πεζού, οδηγούσε ένας άνδρας στην πόλη της Πρέβεζας.
  6. Τη Δευτέρα, στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί η τελετή υποδοχής του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου.
  7. Για αύριο Κυριακή 1 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Ιππείς» στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης.
  8. Η δυνατότητα του ιατροδικαστή να προσδιορίσει τα αίτια θανάτου της 69χρονης, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε κλεισμένο σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού της στη Ρεπετίστα Πωγωνίου, θα κρίνει και την τύχη του 56χρονου ανιψιού της, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Αναζήτηση