Πρωινά Νέα

Τα «Πρωινά Νέα» στο Internet
 1. Την επιτυχία του 24χρονου Γιαννιώτη ακολούθησαν τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους αρχηγούς των κομμάτων να αναρτούν συγχαρητήριες ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

  The post «Βροχή τα συγχαρητήρια για τον Στ. Ντούσκο» first appeared on Πρωινά Νέα.

 2. Σε εγρήγορση βρίσκονται οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στη χώρα, με δεδομένο πως ο παρατεταμένος καύσωνας αποτελεί παράγοντα υψηλής επικινδυνότητας για την εκδήλωση πυρκαγιών. 

  The post Σε επιφυλακή για την εκδήλωση πυρκαγιών first appeared on Πρωινά Νέα.

 3. Το Πολυφωνικό Καραβάνι που διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική «Άπειρος» με απαρχή το 1998, είναι ένα ταξίδι παντός καιρού, ταξιδεύοντας όλες τις εποχές του χρόνου αλλά και σε όλες τις περιόδους, σε πείσμα των δυσκολιών και των εμποδίων. Έτσι και φέτος, όπως και πέρυσι, το Πολυφωνικό Καραβάνι ταξιδεύει εν μέσω πανδημίας, με την έγνοια της αλληλοπροστασίας, τηρώντας τις σχετικές προβλέψεις. 

  The post To Πολυφωνικό Καραβάνι ξεκινάει ένα νέο ταξίδι first appeared on Πρωινά Νέα.

 4. Από τη συνεδρίαση του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων αποχώρησε ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος καταγγέλλοντας πως, με την απόφαση που έλαβε η πλειοψηφία εγκρίνοντας τα τεύχη δημοπράτησης για τη λειτουργία των Σταθμών Μεταφόρτωσης, δημιουργείται ένα ζήτημα οικονομικό και ο ηθικό, αφού οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν το… μάρμαρο. 

  The post Μ. Πλιάκος: Το κόστος μεταφέρεται στους πολίτες first appeared on Πρωινά Νέα.

 5. Ιστορία έγραψε ο 24χρονος γιαννιώτης κωπηλάτης Στέφανος Ντούσκος νικώντας τα ξημερώματα της Παρασκευής στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στο κωπηλατοδρόμιο του Τόκιο και φέρνοντας παράλληλα το πρώτο μετάλλιο -και μάλιστα χρυσό- για την Ελλάδα από την Ιαπωνία, καθώς και το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την ελληνική κωπηλασία στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων! 

  The post Στ. Ντούσκος: «Χρυσός» και με ολυμπιακό ρεκόρ first appeared on Πρωινά Νέα.

 6. Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου (Κ.Κ.Π.Π.Η) πραγματοποίησε την Τρίτη 28 Ιουλίου 2021, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κος Γεώργιος Σταμάτης. 

  The post Με γρήγορους ρυθμούς η προώθηση των αναδοχών first appeared on Πρωινά Νέα.

 7. Στην συζήτηση του σ/ν του Υπ. Οικονομικών «Κύρωση της Σύμβασης Χρηματοδότησης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Δανειακής Σύμβασης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ελληνικής Δημοκρατίας και των παραρτημάτων τους», στην Ολομέλεια της Βουλής, μετείχε ο Σταύρος Καλογιάννης

  The post Απαραίτητη η δημιουργία Τεχνόπολης στα Ιωάννινα first appeared on Πρωινά Νέα.

 8. «Η Βουλή σήμερα εκπληρώνει ένα ιστορικό χρέος απέναντι στους 14.000 ανθρώπους που έπεσαν στα πεδία των μαχών για την ελευθερία της χώρας μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, κατά την υπογραφή της Σύμβασης μεταξύ της Βουλής και του Δήμου Πωγωνίου για τη χρηματοδότηση της ανέγερσης Μνημείου Πεσόντων στις μάχες του έπους του ΄40 στο ηρωικό Καλπάκι. 

  The post Εκπληρώνεται μια ιστορική δέσμευση προς το Καλπάκι first appeared on Πρωινά Νέα.

Αναζήτηση