Ναυτεμπορική

Newsroom | naftemporiki.gr
naftemporiki.gr
  1. Είναι ενθαρρυντικό και θετικότατο μήνυμα το γεγονός πως οι συναλλαγές χθες κατέληξαν με πρώτα blue chip  στην κατάταξη βάσει ποσοστών ανόδου τις ΜΥΤΙΛ, TITC, ΔΕΗ, ΕΥΡΩΒ και ΟΠΑΠ.  Ανήκουν σε πέντε ανεξάρτητους μεταξύ τους κλάδους. Υποδηλώνοντας πως οι αγοραστές βλέπουν τη μεγάλη εικόνα της οικονομίας και τοποθετούνται. Αν μη τι άλλο, αυτού του είδους οι επενδυτές δεν αγοράζουν θέσεις στο μετοχικό κεφάλαιο μιας εταιρίας υψηλής κεφαλαιοποίησης με στόχο την απόδοση στο τέλος του μήνα ή  έστω του 2021. Τοποθετούνται στοχεύοντας μακροπρόθεσμα.
  2. Το πρώτο κρούσμα του υποστελέχους της παραλλαγής Δέλτα του νέου κορωνοϊού που έχει βαπτιστεί «AY4.2» εντοπίστηκε χθες Τρίτη στο Ισραήλ, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
  3. Συνάντηση με τον πρόεδρο της Γενικής Αρχής Ειδικών Οικονομικών και Ελεύθερων Ζωνών Ali bin Masoud Al Sunaidy πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στο Ομάν.
  4. Το ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επενδύσει έως και 120 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να διευκολύνει την πρόσβαση των φτωχών χωρών σε μια θεραπεία κατά της covid-19 με τη μορφή χαπιού.
  5. Το Hubble φωτογράφισε ένα γαλαξία που κοσμικό φαινόμενο προκαλεί μαζική γέννηση άστρων.
  6. Χώρες όπως η Ουγγαρία και η Πολωνία είχαν δείξει «δείγματα γραφής» καιρό τώρα στην Ευρώπη, αμφισβητώντας τις αξίες της ΕΕ και φέρνοντας το ευρωπαϊκό οικοδόμημα σε κρίση.
  7. Ο Ροδρίγο Γκράντα, ηγετικό στέλεχος της πρώην οργάνωσης ανταρτών Επαναστατικές Ένοπλες της Κολομβίας (FARC), συνελήφθη στο Μεξικό κατόπιν αιτήματος της Παραγουάης, όπου καταζητείται για απαγωγή και ανθρωποκτονία, ανακοίνωσε χθες Τρίτη ο κολομβιανός υπουργός Άμυνας, ο Διέγο Μολάνο.

Ροή ειδήσεων Medispin

MEDISPIN

20 Οκτωβρίου 2021

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναζήτηση