Θεματικές ενότητες

Βιβλίο «Άκουσέ με»

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Βιβλίο «Άκουσέ με»

Το βιβλίο με τίτλο “Άκουσέ με – Listen to me” εκδόθηκε το 2008 από τον «Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους – Σ.Κ.Ε.Π.»

Το βιβλίο με τίτλο “Άκουσέ με”Πρόκειται για ένα βιβλίο - μαρτυρία γραμμένο από παιδιά που από πολύ μικρή ηλικία ήρθαν αντιμέτωπα με το σκληρό πρόσωπο της ζωής, χωρίς ποτέ να πάψουν να ελπίζουν και να διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο. Παιδιά με αναπηρίες, παιδιά που δουλεύουν στους δρόμους, παιδιά εγκαταλελειμμένα από τις οικογένειές τους, παιδιά και νέοι σε σωφρονιστικά καταστήματα. Εκδόθηκε σε δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά. Επειδή το περιεχόμενο απεικονίζει τα βιώματά τους, διατηρήθηκε γνήσιο το ύφος της γραφής με ελάχιστες παρεμβάσεις στα κείμενα. Είναι ευνόητο ότι για λόγους προστασίας και σεβασμού της προσωπικότητάς τους, τα ονόματά τους δεν αναφέρονται.

Το έργο αυτό υλοποιήθηκε με την υποστήριξη των παρακάτω φορέων: Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.), Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κηφισιάς, Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή», Ίδρυμα Πρόνοιας και Εκπαίδευσης Κωφών και Βαρήκοων Ελλάδος (ΙΠΕΚΒΕ), Το Χαμόγελο του Παιδιού, International Interaction Society (IIS).

 

Φορτώνει...

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο «Άκουσε με» εδώ.

Πηγή:

  • www.skep.gr (Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους - Σ.Κ.Ε.Π.)

***Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στην κ. Αθηνά Κρητικού - Γεννηματά, Πρόεδρο του Σ.Κ.Ε.Π., για την άδεια μου που παραχώρησε να αναδημοσιεύω το Βιβλίο «Άκουσέ με».

Αναζήτηση